NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER: Ako Hazard napusti Stamford Bridge, evo tko će ga zamijeniti!

IZNENADNI TRANSFER: Ako Hazard napusti Stamford Bridge, evo tko će ga zamijeniti!

Iznenadni transfer. Ako Hazard napusti Stamford Bridge, evo tko će ga zamijeniti! Chelsea je identificirao Watfordovog Roberta Pereyru kao moguće ljetno pojačanje sljedeće godine kako bi zamijenio Eden Hazarda na Stamford Bridgeu.

Iznenadni transfer

Belgijaski krilni igrač je u velikoj mjeri povezan sa odlaskom u Real Madrid i još uvijek nije potpisao ugovor sa Plavcima, navodi Daily Express.

Chelsea strahuje da je samo pitanje vremena prije nego što 27-godišnjak napusti klub i već gledaju druge igrače koji su sposobni ispuniti njegovo mjestu, piše Express.

Express izjavljuje da je vrhunac njihovog popisa u ovoj fazi senzacija Premier lige Pereyra, koji je bio odličan igrač za Watford ove sezone, postižući pet golova u 11 utakmica.

[su_bet365_100bonus]

Argentinski vezni igrač se preselio na Vicarage Road iz Juventusa još 2016. godine, a prošle godine je također bio instaknut, ali čini se da je igrao na novoj razini tijekom proteklih mjeseci, impresionirajući svojim vještinama i učinkovitosti u napadu.

Pereyra ima isto godina kao i Eden Hazard, a igra i na istoj poziciji, ali je daleko od iste klase kao što je to Eden Hazard, jer nije uspio zadiviti tijekom svog boravka u Torinu, prije nego što je bio prodan u Watford nakon smao jedne godine.

Međutim, zagonetni napadač je još uvijek nadmoćno talentiran i možda bi mogao dobiti još jednu priliku da se dokaže na najvišoj razini kako se približava najboljim godinama svoje karijere.

[su_bet365_koeficijenti]

Možda bi Chelsea upotrijebio novac od prodaje Hazarda da potpiše Pereyru i još kojeg napadača i to bi predstavljalo vrlo dobar posao za klub.

Možda Eden Hazard nigdje ni ne ode, ali stvar u tome je da Chelsea ne bi mogao naći dostojnu zamjenu za njega, jer u ovom trenutku nema igrača koji bi ga mogao zamijeniti da bi volio doći u Chelsea ili da bi neki klub prodao nekog tko je Hazardove kvalitete u ovom trenutku. Zaista su ovo velike glavobolje za tim iz Londona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!