NaslovnicaVijestiTri zvijezde koje Chelsea mora dovesti na ljetnom prijelaznom roku

Tri zvijezde koje Chelsea mora dovesti na ljetnom prijelaznom roku

S obzirom na to koliko je Manchester City napredovao u utrci za naslov Premier lige, razumljivo je da su njihovi rivali željeli napraviti velike transfere u siječnju. Neki su to uradili, neki nisu, a jedan od tih klubova koji ‘nisu’ je upravo Chelsea.

Tri zvijezde

To je stajalište koje se očekivalo od Chelseaja, koji je trenutno nevjerojatnih 19 bodova iza Pep Guardiole.

No, unatoč tome što je menadžer u londonskom klubu, Antonio Conte je otkrio da njegova riječ nije konačna kada su transferni ciljevi u pitanju i to se već spominje nekoliko mjeseci, a  dokaz tome je sigurno dovođenje Girouda.

“Nisam uključen u prijelazni rok, dajem svoje mišljenje, ali klub odlučuje o igračima koje žele kupiti, ulagati”, rekao je Conte za Metro.

[su_live_koeficijenti]

“U ovom slučaju kad kažem da ja dajem svoje mišljenje klubu, pokušavam reći na kojim pozicijama se moramo poboljšati u numeričkom aspektu, jer na nekim pozicijama nemamo nekoliko igrača.”

“Ako klub pita za neka imena, pokušavam ih pronaći, ali onda je to klub koji odlučuje koje ime će dovesti, naknade i koji je najbolji igrač za momčad.”

Conte možda nema posljednju riječ u transferima, ali prema Telegraphu, Chelsea želi dodati pojačanja kako u obrani tako i u napadu.

[su_premierleague]

Čini se da je potpisivanje lijevog beka prioritet, sa dugogodišnjim ciljem Alexom Sandrom iz Juventusa, koji i dalje privlači interes Chelseaja, kao i Alex Telles iz Porta. Da li će Antonio Conte dobiti svoj dugogodišnji cilj Alex Sandra? Hoće li mu uprava Chelseaja uslišiti tu ‘molitvu’? Morat ćemo da sačekamo do ljeta kako bi to saznali.

I u napadu, zapadno londonska ekipa također je već dovela Ross Barkleya, sa kojim su bili povezani prošlog ljeta, dok je i Thomas Lemar iz Monaca također meta. Za Thomas Lemara su zainteresirani Liverpool i Arsenal i vjerujem da će Plavci imati vrlo težak zadatak kada je ovaj Francuz u pitanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!