NaslovnicaVijestiTuga na Otoku: U 32. godini preminuo bivši nogometaš Manchester Uniteda

Tuga na Otoku: U 32. godini preminuo bivši nogometaš Manchester Uniteda

Nogometna javnost u Engleskoj i cijelom Otoku je zavijena u crno. Nakon kratke i teške bolesti, preminuo je nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda i jedan od najvećih irskih talenata kao i reprezentativac ove zemlje, Liam Miller. Smrt ga je dočekala u 32. godini u njegovom rodnom gradu Corku u Irskoj.

preminuo bivši nogometaš

Liam Miller, bivši irski reprezentativac i bivši igrač Manchester United, izgubio je bitku s teškom bolesti, zbog koje je završio svoju karijeru prije dvije godine u Sjedinjenim američkim Državama.

Bivši irski reprezentativac Liam Miller napustio je ovaj svijet zauvijek. Nakon bitke s teškim oblikom raka od kraja prošle godine, jučer se ugasio njegov život. Imao je samo 36 godina, a za tri dana proslavio bi svoj 37. rođendan. Miller je preminuo u Corku u svom rodnom gradu, gdje je po njegovoj želji želio provesti svoje posljednje dane života.

>> Riyad Mahrezova prva izjava nakon što se vratio u Leicester City: Alžirac bez dlake na jeziku

Od 2004. do 2009. godine Miller je igrao za irsku reprezentaciju za koju je upisao 21 nastup i postigao jedan pogodak. On je započeo svoju karijeru u škotskom klubu Celticu, gdje je važio za jednog od najvećih talenata kluba.

[su_bonus]

U svojoj karijeri bio je član Manchester Uniteda za kojeg je između 2004 i 2006 godine odigrao 22 utakmice i postigao 2 pogodka. Još je nastupao u ekipama Leedsa, Sunderlanda, QPR-a, Hiberniana. Nakon Otoka igrao je još u Australiji, a karijeru je završio u Sjedinjenim američkim Državama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!