NaslovnicaVijestiTuran: Uvijek sam sanjao da igram za Barcelonu

Turan: Uvijek sam sanjao da igram za Barcelonu

Uvijek sam sanjao da igram za Barcelonu, rekao je Turan. Barcelonin kreativni veznjak je navodno bio na meti dva Premier ligaška kluba prošlog ljeta, prije nego što se odlučio da ostane u Španjolskoj i pređe u Katalonske divove.

Uvijek sam sanjao da igram za Barcelonu

Arda Turan kaže da nikada nije imao nikakav interes da igra za Chelsea ili Manchester United i insistira da je njegov san uvijek bio da igra za Barcelonu.

Krilni igrač se preselio na Camp Nou iz Atletico Madrida prošlog ljeta, ali je morao čekati do januara da odigra svoju prvu utakmicu zbog zabrane transfera koje je imala Barcelona.

Turski reprezentativac, Turan je bio povezivan i sa Chelseajom i Manchester Unitedom prije nego što je prešao u Barcelonu, ali tvrdi da je to jedini klub u kojem bi želio da igra, jer mu je to bio san.

“Uvijek sam sanjao da igram za Barcelonu”, rekao je Arda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nije Chelsea, a nije ni Manchester… Prije sam uvijek govorio samom sebi ‘Volio bih jednog dana da igram za Barcelonu i budem bio tima.”

“Hvala Bogu da se ostvarilo. Sada uživam igrajući za jedan od najboljih timova na svijetu.”

“Navikao sam na paparazze u Turskoj, ali u Španiji, oni se ne ponašaju tako. Oni ne jure i ne slikavaju Messija. Čak je i Ronaldo bio oslobođen od strane paparazzija kada je bio sa Irinom (bivšom djevojkom).”

“Osjećam manji pritisak u Barceloni. U Atleticu je bilo drugačije. Ako jednog dana napustim Barcelonu, znati ću da odlazim na vrhu. Ja ću znati da sam uspio i neću se morati dokazivati nikome.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!