NaslovnicaVijestiTurski wonderkid već napušta Romu nakon samo sezonu!?

Turski wonderkid već napušta Romu nakon samo sezonu!?

Cengiz Ünder, čudo od djeteta, on i Emre Mor najveće su nade turskog nogometa. 20-godišnji Cengiz Ünder ove je sezone stigao u Romu, odigrao sjajnu sezonu, dogurao do polufinala Lige prvaka, osigurao Ligu prvaka sljedeće sezone, a već napušta ‘vučicu’…

Mladi Cengiz Ünder prema uglednom nogometnom portalu transfermarkt vrijedi 20 milijuna eura. Roma ga je ovo ljeto kupila od Basaksehira za 13,5 milijuna eura, a njegova tržišta vrijednost tada je bila procijenjena na 5 milijuna eura. Danas, godinu dana kasnije, taj isti portal misli da mladi Cengiz Ünder danas vrijedi 20 milijuna eura, klubovi koji ga žele kupiti nude čak 35 milijuna eura, a uprava Rome misli kako turski wonderkid vrijedi 50 milijuna eura.

[su_bonus]

U ovom trenutku Roma priprema ozbiljnu momčad za sljedeću sezonu, imaju ozbiljne ambicije u prvenstvu, ali i u Ligi prvaka. Upravo zbog tih ambicija Roma će morati nekoga i prodati kako bi ispoštovali financijski fair-play. Jedan od igrača koji su na prodaju je i Cengiz Ünder.

Naime, Cengiz Ünder pred početak sezone bio je veoma blizu potpisu za Tottenham Hotspur, ali u zadnji trenutak uletili su Monchi i Roma koji su mladom Ünderu ponudili bolje uvjete. Samo godinu dana kasnije Ünder je izlaznim vratima iako je imao sjajnu sezonu.

[su_live_koeficijenti]

U ovom trenutku najozbiljni potencijalni kupci mladog Ündera su AS Monaco i Arsenal. Klub iz Monaka i dalje je u igri za direktni plasman za Ligu prvaka, dok klub iz Londona ide u Europa ligu. Pred Ünderom je odluka – želi li igrati u nešto slabijoj ligi, ali u Ligi prvaka ili ići u Premier ligu, ali propustiti najelitenije klupsko nogometno natjecanje. Oba kluba nude oko 35 milijuna eura, ali klub iz Rima traži minimalno 50 milijuna.

Sjajni Ünder ove je sezone bio posebno briljantan u drugom dijelu sezone, a jedan od najvećih trenutaka u karijeri bio mu je kada je s klupe ušao protiv Barcelone i asistirao gol za 3-0 i legendarni preokret protiv Barce. Ove je sezone zabio 8 golova te asitirao dva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!