NaslovnicaVijesti"U Bayern Munchenu će uskoro nastati totalni kaos!"

“U Bayern Munchenu će uskoro nastati totalni kaos!”

Legendarni igrač Bayerna Lothar Matthaus, koji je boje bavarskog kluba nosio u dva navrata, u periodu od 1984 do 1988, a zatim i u periodu od 1992. do 2000. godine, izjavio je da trener njegovog bivšeg kluba Carlo Ancelotti mora smiriti situaciju u svlačionici kako ne bi nastao totalni kaos.

U Bayern Munchenu će uskoro nastati totalni kaos

U posljednjih nekoliko tjedana stanje na Allianz Areni je sve napetije, nakon što se talijanski stručnjak u medijima povezuje sa odlaskom iz kluba.

“Dugo vremena nije bilo ovakvih nemira u Bayernu”, rekao je Matthaus za Bild.

“Timu ne ide dobro i ne možemo biti zadovoljni njihovim nastupima ove sezone. Ancelotti mora uraditi nešto, inače će u klubu nastati potpuni kaos.”

“Mora razgovarati sa timom. Zatim mora srediti fizičku spremnost igrača, te način na koji igraju. Mora uvesti disciplinu u svlačionicu i boriti se protiv svega što ugrožava njihov uspjeh. Ako nekog treba poslati na tribine, onda neka to uradi.”

[su_bonus]

Talijanski stručnjak je jedan od šest trenera u povijesti nogometa, zajedno sa Joseom Mourinhom, Ernstom Happelom, Giovannijem Trapattonijem, Tomislavom Ivićem i Ericom Geretsom, koji je osvajao domaća prvenstva u najmanje četiri različite države.

Prije nekoliko dana su se pojavile špekulacije kako će napustiti Bayern početkom zimskog prelaznog roka, ali je on to demantovao.

[su_live_koeficijenti]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!