NaslovnicaVijestiU Bayernu odlučili da li će otkupiti ugovor Jamesa Rodrigueza od Real...

U Bayernu odlučili da li će otkupiti ugovor Jamesa Rodrigueza od Real Madrida!

Kolumbijski nogometaš koji je ugovorom vezan za kraljevski klub, od prošlog ljeta nastupa kao posudjen igrač u minhenskom gigantu Bayernu. Bayern će nakon dvogodišnje posudbe moći u potpunosti otkupiti ugovor Jamesa, u zavisnosti na njegove partije. Kako sada stvari stoje to će se i desiti jer su u Bayernu zadovoljni njegovim predstavama.

ugovor Jamesa Rodrigueza

 

Bayern München je više nego zadovoljan nastupima kolumbijske zvijezde Jamesa Rodrigueza, te će vjerovatno iskoristiti klauzulu u ugovoru koji im omogućuje da otkupe njegov ugovor po unaprijed određenoj cijeni.

Bayern će navodno kako prenosti SportBild aktivirati klauzulu u ugovoru kolumbijske zvijezde James Rodriguez,a koji je trenutno posudjen u Bayernu te je još uvijek nogometaš Real Madrida.

>> ŠOKANTAN TRANSFER: Juventus dovodi zvijezdu Arsenala

Bayern i Real Madrid su prošlog ljeta potpisali ugovor prema kojem će James Rodriguez za dvije godine preseliti u München, Bayern će godišnje platiti 5 milijuna za posudbu i potpuno preuzeti Rodriguezovu plaću u Madridu u iznosu od 8 milijuna eura po sezoni.

[su_bonus]

Ugovor sadrži klauzulu pod kojom može Bayern u bilo koje vrijeme tijekom trajanja posudbe otkupiti ugovor za 35,2 milijuna eura. Pomenuti list navodi da Bavarci planiraju iskoristiti tu klauzul vjerojatno već ovog ljeta, jer zvijezdu Mundiala u Brazilu definitivno žele zadržati u svojim redovima.

James Rodriguez se preselio u Madrid 2014. godine nakon iznimne izvedbe na Svjetskom prvenstvu, a kraljevski klub je Monacu platio čak 75 milijuna eura odštete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!