NaslovnicaVijestiU Chelsea se ne vraćam, ali u jedan od ova dva kluba...

U Chelsea se ne vraćam, ali u jedan od ova dva kluba bi mogao otići, tvrdi Lukaku

U Chelsea se ne vraćam, ali u jedan od ova dva kluba bi mogao otići, tvrdi Lukaku. Belgijski internacionalac je naznačio da ne bi uzimao u obzir povratak na Stamford Bridge odakle je i došao na Goodison Park, ali je rekao da uživa u interesu drugih klubova.

U Chelsea se ne vraćam

Evertonov napadač Romelu Lukaku je odbacio mogućnost povratka u Chelsea, nakon što je došao na Goodison park u 2014. godini.

Belgijski napadač se preselio na Stamford Bridge u 2011. godini iz Anderlechta, ali nikada nije uspio da se ustali u prvu momčad, gdje bio na posudbama u West Bromu i Evertonu nakon čega su ga i otkupili.

Od tada, 22-godišnjak se ustalio u prvu momčad Roberto Martinezove ekipe i ranije ovog mjeseca izbacio svoj bivši klub iz FA kupa sa dva gola u pobjedi od 2-0.

Ali, na pitanje od strane Derniere Heure o mogućem povratku u Chelsea, Lukaku je rekao: “Ne, apsolutno ne. Okrenuo sam stranicu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Iako je Chelsea možda isključen po pitanju vraćanja Belgijskog napadača na Stamford Bridge, Lukaku je otvoren za mogućnost prelaska u Bayern ili Manchester United.

“Kad sam bio mali, ove dvije ekipe su me fascinirale sa svojom ofanzivnom snagom.”, rekao je Romelu za Bayern i Manchester United.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. U svakom slučaju, uvijek je lijepo biti povezan sa takvim klubovima. To je dokaz da su me gledali. Ostatak posla je na mom menadžeru.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!