NaslovnicaVijestiU Juventus stiže zvijezda Premier lige, 'Stara dama' dogovorila sve detalje sa...

U Juventus stiže zvijezda Premier lige, ‘Stara dama’ dogovorila sve detalje sa veznjakom!

Nakon nekoliko mjeseci špekulacija, izgleda da je sada sve gotovo – vezni igrač Liverpoola Emre Can će napustiti klub, te će po svemu sudeći preći u Juventus.

U Juventus stiže Emre Can

S obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, njemački reprezentativac će sačekati ljeto kada će postati slobodan igrač, te će onda potpisati ugovor sa ‘Starom damom’.

U Juventus stiže Emre Can

Football Italia prenosi kako će bivši igrač Bayer Leverkusena navodno zarađivati oko 4 miliona eura godišnje plus bonuse, a trebao bi potpisati petogodišnji ugovor.

Legendarni igrač Juventusa koji bi bio zadovoljan dolaskom Cana je Alessandro Del Piero, koji smatra kako bi se Nijemac dobro uklopio u Juveovu sredinu.

Talijan je rekao: “Emre Can iz Liverpoola bi bio idealan, a nije čak ni toliko skup. Mogao bi biti veliko pojačanje Juventusa u januaru. Potreban im je netko poput njega.”

“On je fizički odličan i netko poput njega bi se dobro uklopio s Pjanićem i Khedirom.”

[su_no1forfootball]

Prvak Italije je pokušao dovesti 23-godišnjaka u ljetnom prelaznom roku, ali je Liverpool odbio ponudu od oko 25 miliona eura.

Za veznjaka su još interes pokazivali i drugi klubovi, kao što su Manchester City, Borussia Dortmund i Inter, no gdje će nastaviti karijeru mogli bismo saznati već sljedećeg mjeseca, kada će mu biti dozvoljeno da pregovara sa drugim klubovima.

Izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta je nedavno i sam priznao kako će njegov klub pokušati dovesti zvijezdu Liverpoola.

Emre Can je karijeru počeo u Bayern Munchenu, za čiji prvi tim je odigrao samo sedam utakmica u sezoni 2012/13, nakon čega je prešao u redove Bayer Leverkusena za pet miliona eura.

U Bayeru je proveo jednu sezonu, te je na Anfield stigao u ljeto 2014. godine za 12 miliona eura, i od tada je jedan od ključnih igrača ‘Redsa’ na sredini terena.

Njegov tim je trenutno četveroplasirani u Premier ligi sa 30 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola. Ispred njih se nalaze Chelsea sa 32 osvojena boda, Manchester United sa 35 osvojenih bodova, te vodeći Manchester City sa čak 46 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!