NaslovnicaVijestiRONALDO PREDLOŽIO JUVENTUSU: Dovedite ova dva igrača u Torino!

RONALDO PREDLOŽIO JUVENTUSU: Dovedite ova dva igrača u Torino!

Ronaldo predložio Juventusu! Dovedite ova dva igrača u Torino! Cristiano Ronaldo je navodno želio da njegov trenutni klub Juventus osigura dva transfera, za Marcela i Bruno Alvesa.

RONALDO PREDLOŽIO

Portugalska zvijezda nije gubila vrijeme i napravila je utjecaj u talijanskom nogometu, nakon što je postigao 16 golova i osam asistencija u 27 nastupa do sada ove sezone.

To je pomoglo Bianconerima da ostanu na putu ka osmoj uzastopnoj tituli Serije A kao i na tome da ostanu na vrhu tabele sa osam bodova razlike nakon 20 utakmica, dok su ostali u potjeri za Kupom Italije i Ligom prvaka, nakon što su već osvojili Superkup.

Imajući to na umu, stvari su naizgled dobre za Ronalda, a on se čini da je riješio da svom klubu predloži dvojca kojeg trebaju dovesti, gdje je Calciomercato izvijestio da bivši saigrač Real Madrida Marcelo i sunarodnjak Burno Alves trebaju da mu se pridruže u Torinu.

Hoće li ili neće dobiti svoju želju ostaje da se vidi, ali Alvesov potez bi imao smisla sa izvješćem koje napominje da bi Medhi Benatio mogao biti na izlaznim vratima. Ako se to materijalizira, onda bi Alves mogao potencijalno popuniti tu prazninu koja je ostala iza Benatije.

Što se tiče Marcela, ostaje da se vidi koliko će biti ocijenjen od Real Madrida, a sa Alex Sandrom trenutno prvim izborom na lijevoj strani, teško je vidjeti Juventusa koji će ga maknuti zbog Marcela.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!