NaslovnicaVijestiU koji će klub Joe Hart?

U koji će klub Joe Hart?

Vratar Manchester Cityja Joe Hart neće prijeći u Liverpool ili Everton, pošto su ta dva nogometna kluba iz Liverpoola odustala od transfera, prenijeli su britanski mediji.

Hart

“Daily Mail” prenio je da Liverpool najvjerojatnije neće poslati ponudu Cityju do kraja prijelaznog roka za dvadesetdevetogodišnjeg Harta, pošto je zadovoljan svojim golmanima.

Taj list prenio je da trener “crvenih” Jürgen Klopp nije razmatrao dovođenje Harta prije poraza od Burnleya (0:2) prošlog vikenda.

List je naveo da je Hart ljut na upravu Cityja pošto njemu i njegovom agentu nije dala dovoljno vremena da pronađu novi klub. On, navodno, vjeruje da je novi trener Pep Guardiola odlučio da ga izbaci iz prvog momčadi još na kraju prošle sezone, a da ga klub nije ranije stavio na transfer listu zbog straha od visokih cijena za golmane na tržištu.

KLADI SE
List “Daily Express” naveo je da Hart neće prijeći u Everton, koji se “distancirao” od reprezentativnog golmana. Klub sa Gudison želio je dovesti Harta na posudbu, ali ne želi da mu plaća 180.000 dolara tjednu plaću.

Španjolski mediji prenijeli su da je i Sevilla odustala od dovođenja Harta.

Hart je u obje ovosezonske utakmice u Premijer ligi bio na klupi, a branio je Willy Caballero. City je blizu dovođenja golmana Barcelone Claudia Brava, pa će Hart postati treći vratar.

Selektor Engleske Sam Allardyce rekao je nedavno da je zabrinut zbog situacije u kojoj se Hart nalazi, ali da će biti u ekipi za utakmicu sa Slovačkom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, početkom mjeseca.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!