NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri: "U Leicesteru nema mjesta za zvijezde"

Claudio Ranieri: “U Leicesteru nema mjesta za zvijezde”

Trener engleskog prvaka Leicestera Claudio Ranieri rekao je da tijekom ljetnog prijelaznog roka neće dovoditi nogometne zvijezde, unatoč tome što će njegova momčad igrati u Ligi prvaka. Leicester je nedavno napravio nevjerovatan podvig osvojivši Premiership, a to im je obezbijedio remi Tottenhama protiv gradskog rivala, Chelseaja.

Claudio Ranieri

Leicester je u ponedjeljak osvojio prvu šampionsku titulu u 132-godišnjoj klupskoj povijesti, pošto je njegov konkurent Tottenham odigrao 2:2 s Chelseajem, pa dva kola prije kraja prvenstva zaostaje sedam bodova.

Leicester je prošle sezone jedva opstao u Premier ligi, a poslije osvajanja titule biće nosilac na ždrijebu za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Britanski mediji spekuliraju da su za nekolicinu nogometaša Leicestera zainteresirani brojni bogati europski klubovi, ali su vlasnici novog prvaka Engleske najavili da će zadržati tim na okupu.

Claudio Ranieri je rekao da ne želi dovesti velike zvijezde u tim, pošto bi to poremetilo harmoniju i srušilo atmosferu u svlačionici.

“Ne želim velika imena, ne želim ‘srušim’ svlačionicu, moji igrači su posebni. Želimo da kupimo dobre nogometaše ali oni koji dođu moraju biti istog duha kao moji igrači”, rekao je Ranieri, prenijeli su britanski mediji.

[su_sportingbet]

Leicester će šampionski pehar biti uručen u subotu poslije duela s Evertonom, au posljednjem kolu prvak Engleske igraće sa Chelseajem na Stamford Bridgeu, gdje je Ranijeri radio od 2000. do 2004. godine.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!