NaslovnicaVijestiU Liverpoolu zadovoljno trljaju ruke: Da li će Barcelona za transfer Coutinha...

U Liverpoolu zadovoljno trljaju ruke: Da li će Barcelona za transfer Coutinha morati uplatiti još 40 miliona eura?!

Barcelona je ove godine u januaru platila čak 120 milijuna eura Liverpoolu za transfer Philippe Coutinha. No konačni iznos mogao bi biti još veći nego što se to očekivalo.

 

igrač napušta Barcu

U januaru, katalonci su od Liverpoola za dogovorenu sumu od 120 miliona eura kupili brazilskog veznog igrača, ali u postavljenim klaauzulama u ugovoru, Barcaa će očigledno nastaviti puniti račun Redsa.

Prvu ratu ćeBarcelona morati platiti već ovog tjedna. Jedna od klauzula ugovora bila je da Barcelona mora platiti Liverpoolu pet milijuna eura kada Coutinho odigra 25 utakmica za klub sa Nou Campa. Coutinho je ovog vikenda odigrao 25. utakmicu za Barcu protiv Valladolida.

>> Messi prokomentirao transfer Ronalda i priznao da je Juve favorit za osvajanje LP

No, u budućnosti će Liverpool sve češće puniti svoj bilans iz Katalonije.

– 20 milijuna eura Barca bi trebala platiti Liverpool kada Coutinho odigrao 100 utakmica za Barcelonu

– 10 milijuna eura će morati platiti Barcelona Liverpoolu ako se kvalificiraju u Ligu prvaka svake godine od 2018. do 2023. godine, što je realno za očekivati

– za svaki Barcelonin naslov u Ligi prvaka u tom razdoblju, Katalonci Liverpoolu moraju platiti pet milijuna eura

[su_cashout]

Cijena brazilskog veznjaka tako može porasti sa prvobitnih 120 milijuna eura do nevjerovatnih 160 milijuna ili čak više. Barcelona je na ovaj način izbjeglakršenje finansijskog fair playa, a Liverpool će dobiti željeni iznos u narednim godinama, jer klauzule su postavljene tako da se moraju isplatiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!