NaslovnicaVijestiU Manchesteru vrlo prometno

U Manchesteru vrlo prometno

Manchester je ovih dana centar Svijeta kada su u pitanju transferi. Nakon što je City doveo Sterlinga, United nije ostao dužan i potrošio je već preko 100 milijuna eura na transfere igrača. Nakon što su doveli Depaya iz PSV-a, Darmiana iz Torina, u jednom danu doveli su dva sjajna vezna igrača.

Manchester-United

Iz Bayerna su doveli Bastiana Schweinsteigera, a iz Southamptona Morgana Schneiderlina koji bi trebali pojačati vezni red Vragova u sljedećoj sezoni. Jasno je da će neki igrači napustiti Manchester, jer konkurencija u sredini sada je prevelika. Van Gaal sada u veznom redu uz ove pridošlice ima i Matu, Fellainija, Carricka i Herreru.

 

 

Manchester United tako je ozbiljno shvatio ovaj prijelazni rok, ali čini se kako ovdje nije kraj pojačanjima koja bi trebala stići na Old Trafford, jer United još uvijek traži stopera i napadača.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Čini se kako će Van Gaal sljedeće sezone na raspolaganju imati itekako zanimljivu momčad s kojom bi mogli napasti i naslov prvaka, ali i ostaviti ozbiljan trag u Europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!