NaslovnicaVijestiSmetala mu buka koju su pravile ovce u blizini. Cristiano Ronaldo zamijenio...

Smetala mu buka koju su pravile ovce u blizini. Cristiano Ronaldo zamijenio vilu od 6 milijuna eura nakon samo dva tjedna

Cristiano Ronaldo i njegova obitelj preselili su se nakon samo nekoliko tjedana života u Manchesteru.

Prema časopisu The Mirror, to je zato što su 36-godišnjak, njegova djevojka Georgina Rodriguez i njihovo četvero djece teško spavali zbog buke ovaca u blizini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovo je, uz neke sigurnosne zabrinutosti, dovelo do toga da se portugalska superzvijezda spakira i preseli u kuću vrijednu tri milijuna funti u Cheshireu.

“Iako je imanje prekrasno i ugniježdeno na valjanim poljima i šumama, bilo je i blizu ovaca koje su ujutro vrlo bučne”, rekao je izvor za The Sun. “Imala je javnu pješačku stazu preko kopna, a cesta s prednje strane pružala je pogled na vrata.”

Ronaldo je pravi profesionalac koji treba mnogo odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučeno da je najbolje da se on i njegova obitelj presele.

Nova kuća u koju se uselio bivši igrač Real Madrida i Juventusa sadrži kino dvoranu, bazen, garažu za četiri automobila, CCTV kamerama i električnim vratima. Patroliraju i stražari.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!