NaslovnicaVijestiU Real Madridu donijeli odluku o budućnosti Benzeme i Balea

U Real Madridu donijeli odluku o budućnosti Benzeme i Balea

Već duže vremena španjolski i engleski mediji pišu o budućnosti zvijezda Real Madrida Karima Benzeme i Garetha Balea, koji nisu na svom nivou ove sezone.

Bale napušta Real Madrid

Benzema je posebno kritikovan, s obzirom da je postigao samo pet golova u La Ligi, gdje je Real Madrid davno posustao u borbi za titulu. Ni Bale nije igrao ništa bolje, a razlog zbog toga su i brojne povrede, koje ga nisu zaobišle ni ove sezone.

Uprkos svakodnevnim špekulacijama, trener Real Madrida Zinedine Zidane je poručio kako računa na obojicu pred utakmicu protiv Athletic Bilbaa u srijedu.

On je rekao: “Svi smo na istoj strani i trebamo sve naše igrače. Oni treniraju dobro i, naravno, obojica bi voljeli postizati više golova, ali rade naporno. To se uvijek događa u timu u kojem imate neke igrače koji su u dobroj formi i to je ono što se događa trenutno.”

Ipak, s obzirom da ‘kraljevski’ klub planira potrošiti dosta novca na pojačanja ovog ljeta, sve je izgledniji odlazak Benzeme i Balea, a kako tvrdi španjolski stručnjak Guillem Balague, odlazak jednog od njih dvojice je neizbježan.

[su_bonus]

U kolumni koju je napisao za Sky Sports, Balague tvrdi kako su čelnici Real Madrida odlučili zadržati Francuza još jednu sezonu, dok će Gareth Bale zasigurno otići. On je napisao: “Vidjet ćemo što će se dogoditi sa Karimom Benzemom. Pokušat će ga zadržati, a prodati Balea, iako on ne želi otići.”

Što se tiče novih pojačanja, Balague tvrdi kako je prva meta predsjednika Florentina Pereza napadač i zvijezda Bayern Munchena Robert Lewandowski, koji karijeru želi nastaviti na Santiago Bernabeuu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!