NaslovnicaVijestiU Realu zabrinuti zbog Ronaldovih "izleta" u Maroko

U Realu zabrinuti zbog Ronaldovih “izleta” u Maroko

Portugalska zvijezda, Cristiano Ronaldo, proživljava osjetni pad forme, zabio je samo u pet od 13 odigranih utakmica u ligi ove sezone, a kao glavni razlog za to su njegove posjete prijatelju Badr Hariju privatnim avionom u Maroko, saopštili su španjolski mediji.

ronaldo

Prva zvijezda “kraljevskog kluba” teško se snalazi na terenu u posljednje vrijeme, a mogući razlog za to su njegove česte posjete u Maroko. Iskusni 30-godišnjak je pod vodstvom novog trenera potpuno drugi igrač, njegov učinak na terenu nije ni blizu onom iz prethodnih sezona.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Mnogi španjolski mediji, uključujući Marcu i SPORT navode da su u klubu veoma zabrinuti, jer Ronaldo po nekoliko puta tjedno putuje na sjeverozapad Afrike. Još nije sa sigurnoćšu utvrđeno gdje odlazi, ali se nagađa da posjećuje svog bliskog prijatelja, marokanskog kick-boksera Badr Harija, koji je u posljednje vrijeme na Instagramu objavio mnoštvo fotografija na kojima su on i Ronaldo.

Navodi se da napadač “kraljevskog kluba” putuje četiri dana tjedno u Rabat, koji je udaljen oko 1000 kilometara od Madrida, a let traje približno dva sata.

Portal ExtraConfidential objavio je da Portugalac od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim satima (03:00) napušta Madrid, te se vraća sljedećeg dana kako bi prisustvovao treninzima Real Madrida.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!