NaslovnicaVijestiU SLJEDEĆIH 48 SATI: Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada

U SLJEDEĆIH 48 SATI: Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada

U sljedećih 48 sati, Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada. Evo tko stiže na Stamford Bridge u sljedeća dva dana. Nekoliko izvješća u Italiji upućuju da je Chelsea samo nekoliko dana od završetka dogovora za potpisivanjem Maurizija Sarrija, koji bi trebao preuzeti plavce sljedeće sezone.

U SLJEDEĆIH 48

Talijanski menadžer bi trebao zamijeniti svog zemljaka Antonio Contea čiji je posao bio na rubu od početka sezone, nakon loših nastupa njegove ekipe i njegove stalne osude politike transfera kluba.

Nakon što se borio kroz sezonu kako bi uspješno obrani naslov Premier lige, kojeg su osvojili u prvoj sezoni Contea u Engleskoj, bivši menadžer Juventusa se očekuje da će napustiti klub, dok Chelsea traži zamjenu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izvješća su pokazala da su Plavci bili u razgovorima da dovedu bivšeg menadžer Barcelone Luis Enriquea, ali razgovori nisu napredovali, tako da je Sarri postao novi favorit za klubu na Stamford Bridgeu.

Međutim, sa klauzulom oslobađanja od 8 milijuna funti, Napoli je odbio poslovati sa Chelseajem, iako se čini da klub iz Premier lige nije spreman da plati cijenu za Sarrija piše Calcio Mercato.

[su_live_koeficijenti]

Dogovor bi trebao da se najavi u skorije vrijeme i Conte bi trebao biti otpušten ovog tjedna navode izvještaji. No, Conte će dobiti ogromnu naknadu od 9 milijuna funti, budući da ima još godinu dana preostalog ugovora u Chelseaju.

Da li će Maurizio Sarri postati novi menadžer Chelseaja? Koliko će on biti uspješniji od Contea? Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!