NaslovnicaVijestiKOMENTARISAO U SVOM STILU: Evo što je Ibrahimović rekao nakon što je...

KOMENTARISAO U SVOM STILU: Evo što je Ibrahimović rekao nakon što je Salah osvojio ‘Puškaš’ nagradu za gol godine!

Prošlo je već nekoliko dana otkako je Mohamed Salah osvojio nagradu ‘Puškaš’ za gol godine, a riječ je o njegovom golu protiv Evertona prošle sezone, ali rasprave i kritike na račun FIFA-e još uvijek ne prestaju.

Ibrahimović kritikovao Salahov gol

Naime, iako se mnogi slažu da je njegov gol u gradskom derbiju bio impresivan, također ističu da taj gol nije čak ni proglašen golom mjeseca u Premier ligi.

[su_bet365_koeficijenti]

Mnogi su mišljenja kako je tu nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo za svoj gol makazicama protiv Juventusa u polufinalu Lige prvaka, a istog mišljenja je i legendarni napadač Zlatan Ibrahimović, koji je također ranije u karijeri osvajao ovu nagradu. Ibra, koji trenutno nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama za LA Galaxy, u svom stilu je odgovorio na pitanje da li je Salah zaslužio nagradu Puškaš ove godine.

36-godišnjak je kratko odgovorio ‘Ne’, a zatim nastavio: “Mislim da je Cristiano Ronaldo postigao lijep gol, ali nisam vidio ostale kandidate jer moj gol nije bio nominiran, tako da nisam bio zainteresiran za to. Međutim, moj gol protiv Los Angelesa se trebao naći na toj listi. Vidjet ćemo, možda ću biti nominiran sljedeće godine.”

Pored Zlatana Ibrahimovića i brojnih navijača, i jedan od suigrača Mohameda Salaha u Liverpoolu smatra kako gol protiv Evertona nije bio čak ni njegov najbolji gol protekle sezone. Riječ je o Jamesu Milneru, koji je na svom službenom twitter profilu napisao: “Čestitke Mohamedu Salahu, čiji je sedmi najbolji gol prošle sezone proglašen golom godine.”

Nakon što je prošle sezone postigao 44 gola i podijelio 16 asistencija na ukupno 52 nastupa u dresu ‘Redsa’, Egipćanin je nešto lošije krenuo u novu sezonu, u kojoj je na ukupno osam nastupa postigao tri gola i podijelio dvije asistencije. S druge strane, Liverpool je upisao najbolji start u Premier ligi u povijesti kluba, slavivši u svih šest utakmica odigranih do sada, te se nalazi na vodećem mjestu sa 18 osvojenih bodova, dva više od drugoplasiranog Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!