NaslovnicaVijestiUbio se zbog poraza Francuske

Ubio se zbog poraza Francuske

Tisuće Portugalaca pričati će o naslovu europskog prvaka kao jednom od najsretnijih događaja u životu, ali obitelj 27-godišnjeg Fidela Nikitina iz Iževska pamtit će finale Eura kao osobnu tragediju.

Nikitin

Prodavač mobitela iz Rusije upao je u ogromne dugove i pokušao se izvući u kladionici, svu svoju ušteđevinu, oko tri tisuće eura, uplatio je da će Francuska osvojiti europski naslov i izgubio.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka suca Marka Clattenburga uputio se prema obližnjoj pruzi, ostavio poruku na Facebooku i potom se bacio pod vlak.

“Oprostite mi,” napisao je u oproštajnoj poruci.

 

Lokalna policija tvrdi kako ga je vlakovođa pokušao upozoriti zvučnim i svjetlosnim signalima, ali Nikitin nije trznuo na njih, te je skočio na tračnice.

Franncuska je podsjetimo bila blagi favorit u susretu s Portugalo i tijekom susreta bili su bolja momčad, ali je Portugal u produžecima uspio stići do pogotka koji se pokazao pobjedničkim. Nažalost za ovog mladića ovo je bilo previše i više nije vidio izlaz iz svoje situacije.

 

Preuzeto: Index.hr

Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!