NaslovnicaVijestiUEFA kaznila Lyon i Beskitas

UEFA kaznila Lyon i Beskitas

UEFA kaznila Lyon i Beštiktaš zbog nereda na utakmici Lige Europe

Nogometni klubovi Lyon i Bešiktaš suspendirani su na po dvije godine uvjetno zbog nereda njihovih navijača u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige Europe, priopćila je Europska nogometna federacija (UEFA).  Francuski i turski klub kažnjeni su sa po 100.000 eura, prenijeli su britanski mediji.

uefa kaznila

Navijači dva tima sukobili su se prije utakmice 13. travnja u Lyonu, zbog čega je meč kasnio 45 minuta. Navijači Bešiktaša su prije početka meča gađali domaće navijače pirotehničkim sredstvima i raznim predmetima, zbog čega su navijači Lyona uletjeli na teren.

Lyon je pobijedio s 2:1, a revanš utakmica igra se u četvrtak od 21:05 u Istanbulu. Taj duel sudiće srpski sudac Milorad Mažić.

UEFA je navela da je Lyon kažnjen zbog nereda navijača, paljenja pirotehničkih sredstava, blokiranog stepeništa na tribinama, loše organizacije i ulaska navijača na teren poslije drugog gola. Bešiktaš je kažnjen zbog nereda navijača, paljenja pirotehničkih sredstava i bacanja raznih predmeta.

>>Igrač Real Madrida već kupio kuću u Londonu

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!