NaslovnicaVijestiUEFA odabrala tko će suditi utakmicu PSG - Real Madrid...

UEFA odabrala tko će suditi utakmicu PSG – Real Madrid…

UEFA je odabrala suca koji će suditi utakmicu PSG – Real Madrid. Riječ je o njemačkom sucu Felixu Brychu. Utakmicu u Parizu željno očekuje cijeli svijet i svi se nadaju kako neće biti repova poslije takve utakmice zbog toga se FIFA odlučila za svog Brycha, možda i najboljeg suca u ovom trenutku.

Nakon prve utakmice Real Madrida i PSG-a mnogo se pričalo o sucima. Stručnjaci tvrde kako je sudac napravio nekoliko propusta, ali ne ključnih, no Emery i predsjednik PSG-a ne misle tako, oni misle da su ozbiljno oštećeni. Emery je nakon utakmice rekao: “Želimo istog ovog suca u uzvratu s istim kriterijem za domaćina” i tako jasno dao do znanja što misli o suđenju u Madridu.

[su_cashout]

UEFA za drugu utakmicu imenuje svog suca od povjerenja, suca koji je sudio finale Lige prvaka prošle godine te finale Europa lige pretprošle godine. Felix Brych ove je godine sudio tri utakmice u Ligi prvaka:

Napoli – Manchester City
Sevilla – Liverpool
Juventus – Tottenham

A prošle godine dobio je priliku suditi najvažniju utakmicu sezone, finale Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa gdje je Zidaneova momčad slavila rezultatom 4-1. Zanimljivo – Real Madrid nikada nije izgubio utakmicu kada je sudac utakmice bio Felix Brych, a riječ o sedam utakmice Lige prvaka. Kraljevski klub slavio je u pet od tih sedam utakmica, a dvije su završile bez pobjednika. Real je tih pet utakmica slavio protiv Juventusa u polufinalu Lige prvaka, Atletica u četvrtfinalu Lige prvaka, Spursa u osmini finala te Kopenhagena i APOELA, a remizirali su protiv Manchester Uniteda i protiv AC Milana.

[su_live_koeficijenti]

S druge momčad iz Pariza samo je tri puta imala priliku igrati na terenu gdje Brych dijeli pravdu. Dva puta su slavili, a jednom su remizirali. Slavili su protiv Chelseaja u knock-out fazi Lige prvaka, te protiv Olympiakosa u grupnoj fazi, a remizirali protiv Arsenala, također u grupnoj fazi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!