NaslovnicaVijestiUEFA pokazala potpuni nedostatak empatije prema Dortmundu: Evo kako su im se...

UEFA pokazala potpuni nedostatak empatije prema Dortmundu: Evo kako su im se putem SMS poruke javili nakon eksplozije

UEFA pokazala potpuni nedostatak empatije prema Dortmundu. U utorak navečer se dogodio teroristički napad na timski autobus Borussije Dortmund, a sasvim je nedvojbeno da je bio u glavama igrača tijekom njihovog poraza protiv Monaca od 3-2.

UEFA pokazala

Dortmund je bio daleko od svoje najbolje forme na Signal Iduna Parku, pogotovo u prvom poluvremenu, samo 24 sata nakon eksplozije.

Dok su putovali na stadion u utorak navečer, tri bombe pune metalnih gelera i igala su detonirane u blizini Dortmundovog busa, s jedne strane razbijen je prozor od udara.

[su_euro_soccer_bonus]

Marc Bartra je bio jedini igrač koji je ozlijeđen u busu, gdje je odmah smješten u bolnicu, ali sada je dobro i kod kuće je.

Prema izvješćima, islamski osumnjičenik je uhićen u vezi s napadom, dok su druga dva ekstrimista također povezana.

Razne vrste događaja su opisivane o tome što se dogodilo u busu, sa Nuri Sahinom koji je objasnio da nikada neće zaboraviti strah na licima svojih suigrača.

U hrabrom intervjuu nakon Monacove utakmice, turski reprezentativac je također otkrio kako nije mogao razmišljati ni o čemu drugom nego o eksploziji bombe, dok nije izašao na drugo poluvrijeme.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Dortmundov menadžer Thomas Tuchel, također je upitan o incidentu poslije meča, gdje je okrivio UEFA-u zbog odigravanja utakmice odmah naredni dan.

Prema njemačkom stručnjaku, UEFA je pokazala potpuni nedostatak empatije prema igračima Dortmunda i trenerskom osoblju jednostavnim slanjem SMS poruke, gdje su rekli da ćemo se sa Monacom suočiti u srijedu.

“Nisu pitali ni u kojem trenutku, da li Dortmund želi igrati. Rečeno nam je putem SMS poruke da je odluka donešena u Švicarskoj”, rekao je Tuchel za Mirror.

“Kada su nam rekli igrate sutra, mi smo se u potpunosti osjećali zanemareno. Oni su to tretirali kao da je boca od piva bačena na autobus.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Mi bismo voljeli da smo imali više vremena da provarimo to što se dogodilo. To vam daje osjećaj nemoći.”

“Ja sam potaknuo sve da se utakmica odigra ozbiljno, ali nogomet nije najvažnija stvar na svijetu.”

Tuchel je dodao da njegovi igrači nisu bili spremni da odigraju ovu utakmicu nakon samo 24 sata, a to je i razumljivo.

“Svaki igrač ima pravo da se bori sa tim na svoj način. Tim nije bio raspoložen za takvu utakmicu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!