NaslovnicaVijestiUEFA pokrenula disciplinski postukak protiv Kopenhagena

UEFA pokrenula disciplinski postukak protiv Kopenhagena

Europska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Kopenhagena pošto su njegovi navijači upalili baklje prije utakmice u Engleskoj s Leicesterom u Ligi prvaka. Kopenhagen je izgubio sinoć od Lestera sa 0:1  u trećem kolu Lige prvaka, a navijači danske momčadi su upalili veliki broj baklji na dijelu tribine na kojoj su bili smješteni.

sp-kopenhagen_620x0

UEFA će 17. studenog razmatrati slučaj. Leicester kao organizator utakmice nije optužen. UEFA  zabranjuje pirotehniku na stadionima, a dok se navijači na društvenim mrežama dive bakljadi koju su napravili Danci, britanski mediji postavljaju pitanje kako su redari dozvolili unošenje pirotehnike na stadion, pošto su na prethodnim utakmicama oduzimali sendviče i sitne predmete na ulazu.

Europska kuća nogometa klubove smatra odgovornim za sigurnost unutar stadiona, “osim ako dokažu da nisu odgovorni”.

Ova bakljada ipak nije pomogla danskom predstavniku u Ligi prvaka da dođe do pobjede pošto su poraženi sa 1-0 od akutelnog engleskog prvaka. Jedini pogodak na utakmici postigao je Riyad Mahrez u 40. minuti, iako su oba tima imala još šansi, ali utakmica je završila rezultatom 1-0.

Zanimljivo, Leicester je sinoć upisao treću pobjedu u Ligi prvaka što je devet bodova, tri više nego što imaju u engleskom Premiershipu. Drugi u grupi G je Kopenhagen sa četiri boda, a trećeplasirani Porto ima isto toliko bodova, ali uz lošiju gol razliku. Posljednji, bez ijednog boda, je belgijski predstavnik u najelitnijem europskom natjecanju, Club Brugge.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!