NaslovnicaVijestiUEFA se oglasila povodom namještanja ždrijeba: Evo šta se zapravo desilo

UEFA se oglasila povodom namještanja ždrijeba: Evo šta se zapravo desilo

UEFA se oglasila povodom namještanja ždrijeba (navodno), pošto je ranije otkriveno da će Roma igrati protiv Liverpoola, a evo objašnjenja čitave situacije.

Screenshot maila koji bio je poslan vlasnicima sezonskih karata talijanskog kluba u četvrtak, dan prije održavanja ždrijeba, kruži društvenim mrežama i pokazuje da su neki navijači ranije bili obaviješteni da svoje karte za duel protiv Liverpoola u talijanskoj prijestolnici 2. svibnja osiguraju na vrijeme.

Kada su u petak izvučeni polufinalni parovi, i kada je postalo poznato da će Roma zaista igrati protiv ekipe Jürgena Kloppa, neke pristalice Vučice smatrale su to dokazom da je ždrijeb namješten.

[su_no1forfootball]

Ipak, UEFA je kazala da je Romin partner u prodaji karata imao “tehničkih problema” tijekom testova koji su izvedeni u četvrtak, kada su simulirali prodaju ulaznica za sve parove koji su mogli biti izvučeni ždrijebom.

“Talijanski klub je kontaktirao UEFA i rekao da su imali tehničkih problema kada su testirali prodaju karata. Napravili su takve testove za sve moguće parove”, istaknuo je jedan od predstavnika UEFA.

Transfer glasine: Ronaldo od Reala zatražio ovog igrača, Drinkwater odlučio napustiti Chelsea, Asensio na kraju sezone ide u Englesku

Klopp odgovorio na pitanje o Salahovom ostanku na Anfieldu

Liverpool, peterostruki europski prvak, nakon deset godina ponovno je u polufinalu gdje je zadnji put igrao protiv Chelseaja. U prvoj utakmici na Anfieldu gosti su se spasili autogolom Riisea u 94. minuti i u London odnijeli rezultat 1:1. U uzvratu je Drogba zabio za 1:0, Torres izjednačio u 64. minuti i utakmica je otišla u produžetak. Tamo će Lampard zabiti iz penala, Drogba pogoditi za 3:1, a poraz će ublažiti Ryan Babel tri minute prije kraja.

[su_no1_for_tennis]

Romi je ovo prvo polufinale Lige prvaka, a kad su tamo zadnji i jedini put igrali davne 1984. godine, natjecanje se zvalo Kup prvaka. Te godine Roma je igrala protiv Dundee Uniteda i u prvoj utakmici u Škotskoj izgubila 2:0, da bi u uzvratu nadoknadila zaostatak 3:0 i plasirala se u finale koje će na penale izgubiti od Liverpoola.

Liverpool će ugostiti Romu na Anfieldu 24. travnja, dok će joj u goste otići 2. svibnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!