NaslovnicaVijestiUEFA Superkup će se igrati u Makedoniji

UEFA Superkup će se igrati u Makedoniji

UEFA Superkup u Makedoniji! Kapetan nogometne reprezentacije Makedonije Goran Pandev promaknut je veleposlanika UEFA Superkupa 2017, koji će se u kolovozu odigrati u Skoplju između osvajača Lige prvaka i osvajača Lige Europe. Pandev je na konferenciji za novinare zahvalio na povjerenju i poželio da se 8. kolovoza na Nacionalnoj arena “Filip Drugi” bore Juventus ili Barcelona protiv Manchester Uniteda.

u Makedoniji

Predsjednik Nogometne federacije Makedonije Ilčo Đorđioski rekao je da će nogometni spektakl Superkup biti održan na jednom od najboljih stadiona u regiji. Javno poduzeće koje upravlja stadionom “Filip Drugi” navelo je da će on biti pripremljen za veliki događaj, napominjući da je dosad bilo više od 80 inspekcija UEFA-a i da su provedene sve njene preporuke.

>>Tko je najveći favorit za osvajanje Lige prvaka?

“Stadion će službeno biti zatvorena 11. lipnja, kada se igra kvalifikacijska utakmica Makedonija-Španjolska. Zatim ćemo raditi na pripremi terena.”, rekao je direktor tog poduzeća Cvetko Grozdanov.

Prošlogodišnje izdanje UEFA Superkupa igrali se na stadionu Larkendal u norveškom gradu Trondheimu kada je Real Madrid slavio sa 3-2 protiv Seville. Osvajač UEFA Superkupa dobija premiju od 3 milijuna eura, dok finalista profituje za 2 milijuna europskih novčanica.

Zanimljivo, Barcelona je tim koji je najuspješniji u UEFA Superkupu. Do sada su bili pobjednici pet puta, a finalisti četiri puta. Iza njih je Milan koji je pet puta osvajao ovo takmičenje, dok se dva puta završili kao finalisti.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!