NaslovnicaVijestiUEFA tim godine - dominacija Reala i Juventusa

UEFA tim godine – dominacija Reala i Juventusa

UEFA je kao i svake godine odredila najboljih 11 u Europi. U 2017. godini finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja igrali su Real Madrid te Juventus iz Torina, pa sukladno tome i od najboljih 11 većina je iz ta dva kluba. Odnosno čak 7 njih od ukupno 11.

UEFA tim godine

Kao i uobičajeno ovdje se nalazi najviše igrača iz LaLige, odnosno čak 6 od ukupno 11. Jedan je iz francuske lige, ali on je svoje mjesto u ovom timu zaradio prvenstveno igrama u dresu ‘Stare dame’, a riječ je dakako o Dani Alvesu. Dva igrača dolaze iz Italije, točnije iz Juventusa, a dvojica dolaze iz Premier lige. U sastavu su se tako našli 2 Talijana, 2 Belgijanca, 2 Brazilca, te po 1 Hrvat, Portugalac, Argentinac i Nijemac.

Golman – Gianluigi Buffon

39-ogodišnji kapetan Juventusa prošle je sezone sjajnim obranama spašavao Juventus koji je u konačnici izgubio finale Lige prvaka protiv Real Madrida. Za Buffona je taj poraz od 4-1 bio posebno bolan jer je izgubio svoje treće finale Lige prvaka, jedinog trofeja kojeg nije osvojio u karijeri.

[su_live_koeficijenti_v2]

Obrana – Real i Juve

Najbolja obrana Europe sastavljena je od igrača Real Madrida i Juventusa. Marcelo, Ramos, Chiellini i Alves. Iako je Dani Alves igrač PSG-a, svima je jasno da je mjesto u najboljoj postavi Europe zaradio igrajući za Juve. Sjajnim nastupima istaknuo se u utakmici protiv Porta i Monaca. Chiellini je zajedno s Bonuccijem činio čvrstu obranu ispred Buffona koja je do finala primila samo 3 gola, a o Marcelu i Ramosu ne treba previše trošiti riječi, svojim sjajim intervencijama u obrani, ali i svojim golovima i asistencijama iz zadnjeg reda Realove igre nosili su klub do titule prvaka Europe.

[su_bonus]

Vezni red – Real i Premier liga

U veznom redu ponovno se našao najbolji tandem današnjice na tim pozicijama – Luka Modrić i Toni Kroos, a skupa s njima umjesto Isca i Casemira našao se sjajan dvojac iz veznog reda reprezentacije Belgije, ali i najbolji igrači Premier lige – Kevin De Bruyne i Eden Hazard. Eden Hazard najbolji je igrač Premier lige prošle sezone, a Kevin De Bruyne najbolji je igrač u Engleskoj ove sezone i svakako su zaslužili biti u najboljih XI po UEFA-i.

Napad – Ronaldo i Messi

Napad kao i obično – Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Kao što se i očekivalo u ovom sastavu našao se dvojac koji je uzeo zadnjih 10 ‘Zlatni lopti’. Cristiano je nosio Real to titule prvaka Europe zabivši 10 golova u knock-out fazi Lige prvaka, a sjajni Messi tijekom cijele godine pružao je sjajne partije u dresu Barcelone, ali u tom ključnom dijelu Lige prvaka nije imao sreće i Barca je ispala u četvrtfinalu od Juventusa. Messiju je ovo deveti put da je u najboljem sastavu Europe. Nevjerojatno ovo je Ronaldu čak 12. put da je u najboljem sastavu godine! 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!