NaslovnicaVijestiUgovor Roberta Firmina sadrži zanimljivu klauzulu

Ugovor Roberta Firmina sadrži zanimljivu klauzulu

Football Leaks otkrio je da ugovor Roberta Firmina sadrži otkupnu klauzulu od 98 milijuna eura, ali ona ne važi samo za jedan klub, i to Arsenal!

ugovor

Roberto Firmino ima jednu od glavnih uloga u novom Liverpoolu koji se ove sezone ravnopravno bori za naslov prvaka, no 25-godišnji Brazilac ima i otkupnu klauzulu u ugovoru s Redsima od 98 milijuna eura koji može aktivirati bilo koji klub osim – Arsenala!

KLADI SE
Informaciju je otkrio Football Leaks koji nastavlja objavljivati male i velike tajne ugovora najpoznatijih svjetskih nogometaša. Liverpool je već imao problema s Arsenalom koji se ‘petljao’ oko Luisa Suareza pa Redsi ne žele više ništa prepustiti slučaju, stoga su u Firminov ugovor unijeli ovu klauzulu.

Podsjećanja radi, otkupna klauzula za Urugvajca tijekom njegovog boravka na Anfieldu iznosila je 40 milijuna funti, a Arsenal je, da bi je aktivirao, na pomenutu sumu dodao jednu funtu.

Firmino je u Liverpool stigao u junu 2015, a Redsi su za njegovo obeštećenje platili 34 milijuna eura njemačkom Hoffenheimu. Brazilac je ranije igrao za Figueirense, a član je reprezentacije Brazila od 2014. godine. Za Redse je u 44 nastupa postigao 15 golova.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!