NaslovnicaVijestiUHVAĆENI NA DJELU, INTERNET PREPLAVLJEN SLIKAMA: Evo i potvrde novog trenera Manchester...

UHVAĆENI NA DJELU, INTERNET PREPLAVLJEN SLIKAMA: Evo i potvrde novog trenera Manchester Uniteda!

Uhvaćeni na djelu, internet preplavljen slikama. Evo i potvrde novog trenera Manchester Uniteda! Čini se da je Manchester United na službenim internetskim stranicama kluba objavio da je Ole Gunnar Solskjaer njihov novi privremeni menadžer.

U nedavnoj objavi na ManUnited.com, video koji pokazuje Solskjaerov najpoznatiji trenutak sa Crvenim đavolima je objavljen, kada je postigao pobjednički gol u finalu Lige prvaka 1999. godine kako bi došao do povijesnog treblea za klub.

Kao što možete vidjeti na screenshotu iznad, naslov ispod videa navodi: “Solskjaer postaje naš privremeni menadžer” koji čini se da ukazuje na to da je službena najava neposredna.

Prema BBC Sportu, bivši napadač Sjedinjenih Država brzo je proglašen kao glavnim ciljem za privremeni posao nakon što je Mourinho dobio otkaz u utorak ujutro i sada izgleda kao da će doista biti imenovan za vođenje tima tijekom druge polovice sezone.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!