NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Ukoliko ne osvojim Ligu prvaka u Bayernu moj rad je...

Pep Guardiola: Ukoliko ne osvojim Ligu prvaka u Bayernu moj rad je nepotpun

Trener Bayerna Pep Guardiola otgovorila je svojim kritičarima i poručio da će uraditi sve kako bi se od kluba oprostio na najbolji mogući način – trofejom Lige prvaka

Guardiola

Bayern je u četvrtfinalu Lige prvaka eliminirao Benficu ukupnim rezultatom 3:2, nakon što je sinoć u Lisabonu odigrao neriješeno 2:2.

“Zadovoljni smo plasmanom u polufinale jer je Liga prvaka vrlo teško natjecanje. Ispunili smo cilj i sada hoćemo da stignemo do finala. Po onome što čitam iz njemačkih medija, ukoliko ne osvojim Ligu prvaka moj rad u Bayernu biće nepotpun. Svakako je cilj da dođem do trofeja.”, rekao je Guardiola, koji će igrati sedmo polufinale Lige prvaka, nakon isto toliko sezona u trenerskoj karijeri.

“Nikad nisam pobijedio u toliko utakmica u mom životu i nisam siguran da ovo mogu ponoviti u budućnosti.”

Španjolski trener po završetku sezone preuzet Manchester City, a prelazak je objelodanjen još početkom veljače. Guardiola u trenerskoj karijeri ima dvije Lige prvaka, a za “het-trik” boriće se s madridskim Realom i Atleticom, kao i budućim klubom Manchester Cityjem.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Pep Guardiola je kao igrač nastupao za mnoge klubove. Prvo za Barcelonu B, a onda i za prvi tim Barcelone za koji je odigrao preko 260 utakmica. Od 2001. godine igrao je u Italiji. Prvo za Bresciju, pa onda za Romu, te se onda opet vratio u Bresciju. Karijeru je zavšrio u Doradosu, meksičkom klubu. Takođe je nastupao i za špansku reprezentaciju. Što se tiče trenske karijere, trenirao je samo dva kluba, Barcelonu i Bayern.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!