NaslovnicaVijesti"Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea...

“Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea Wengera!”

Nigerijski milijarder Aliko Dangote izjavio je kako bi mogao kupiti engleski nogometni klub Arsenal, te ukoliko se to dogodi, Arsene Wenger će definitivno dobiti otkaz.

Nigerijski milijarder planira kupiti Arsenal

Ovaj Nigerijac, koji slovi za najbogatijeg čovjeka Afrike sa vrijednošću od 11,1 milijarde dolara, u posljednjih nekoliko godina tvrdi kako namjerava kupiti londonski klub, a 2010. godine je službeno poslao ponudu za kupnju malog dijela dionica, ali je ta ponuda odbijena.

“Prva stvar koju bih promijenio je trener. On je napravio dobar posao, ali netko drugi bi također trebao okušati svoju sreću.”

Dangote, kako tvrdi, je navijač Arsenal još od 1980-ih i namjerava poslati službenu ponudu nakon što završi posao izgradnje rafinerije nafte u Lagosu, najvećem gradu Nigerije. To će se desiti 2020. godine, dok Wengerov novi ugovor, koji je potpisao ovog ljeta, traje do 2019. godine.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

On je uvjeren da u to vrijeme neće imati problema sa uvjeravanjem većinskog vlasnika Stana Kroenkea da proda svojih 67% vlasništva nad klubom.

“Ukoliko Kroenke i Alisher Usmanov dobiju pravu ponudu, uvjeren sam da će prodati klub. Kada završim sa svojim poslom, poslat ću ponudu koja će ih natjerati na tu odluku.”

“Arsenal je sjajan klub, dobro vođen. Međutim, to može još bolje, pogotovo pod mojim vodstvom. Za sada ću čekati. Čak i ako se neke stvari promijene, kupit ću klub.”

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!