NaslovnicaVijestiSLUŽBENI SASTAVI: Ukrajina - Hrvatska

SLUŽBENI SASTAVI: Ukrajina – Hrvatska

Otkrivamo koje rošade i promjene pozicija je Dalić zamislio za utakmicu protiv Ukrajine. Ovo je početni sastav!

Hrvatska večeras igra utakmica generacije odnosno utakmicu koja će odlučiti hoće li Hrvatska igrati dokvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo koje je na rasporedu ovog ljeta u Rusiji ili će igrati prvenstvo pratiti pred malim ekranima.

 

Ukrajina Hrvatska sastav

Hrvatska će igrati u sastavu: Subašić, Vida, Lovren, Mitrović, Vrsaljko, Rakitić, Badelj, Kramarić, Modrić, Rakitić, Mandžukić dok će Ukrajina nastupiti u sljedećem sastavu:Pyatov, Khacheridi, Rakitskiy,Karavaev, Stepanenko,Matviyenko, Konoplyanka, Marlos, Rotan ,Yarmolenko, Garmash.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Analiza i najava utakmice Ukrajina – Hrvatska

Tečaj da će Hrvatska savladati Ukrajince i obradovati sve Hrvate iznosi 2.60 kod bet365, najveće i najbolje svjetske kladionice, koji Ukrajinu ne vidi kao puno lošiju momčad te na nju nudi tečaj 2.80. Neriješen ishod, koji ne bi odgovarao našoj reprezentaciji iznosi se može igrati po tečaju 3.50.

KLADI SE NA HRVATSKU

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!