NaslovnicaVijestiUli Hoeness: Pripremite se na velike promjene!

Uli Hoeness: Pripremite se na velike promjene!

Predsjednik Bayern Munchena Uli Hoeness opet je ponovio kako Bayern ove zime neće kupovati nove igrače, ali to ne znači da Nijemce ne čeka prava mala revolucija.

Bayern će zadnju reprezentativnu pauzu u 2018. godini dočekati na petom mjestu na ljestvici njemačkog prvenstva i to neposredno nakon bolnog poraza u najvažnijem meču u Bundesligi, tradicionalnom Der Klassikeru. Bayern više nije dominantna snaga njemačkog nogometa ove godine, no u Bavarskoj, bar što se tiče kratkoročnih planova ne treba očekivati velikih promjena.

„Ako bi sada kupili dva ili tri nova igrača te kada bi svi bili zdravi i kada bi imali neke reprezentativce na tribinama, svaki dan bi mogli pročitati novinarske priče o tome kako bi igrači koji nisu igrali, zabili dva gola”, ciničnim tonom odgovorio je predsjednik kluba Uli Hoeneß, koji od nedavno s predsjednikom uprave kluba Karl-Heinz Rummeniggeom vodi veliiku bitku s njemačkim medijima.

Unatoč ovoj izjavi, Hoeness je najavio da će se Bayern suočiti s mnogo većim promjenama sljedećeg ljeta.

„Sljedećeg ljeta možete očekivati velike ​​promjene. Kada dođe ljetni transfer rok, ozbiljnije ćemo promijeniti sliku našeg tima. Tada će nastupiti druga faza tranzicije našeg tima koja svakako zahtijeva ogromne promjene”, rekao je Hoeness.

Dobro informisani izvori bliski klubu tvrde kako će Bayern iduće ljeto trošiti kao nikada do sada te kako će ponovo biti u samom evropskom vrhu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!