NaslovnicaVijestiULI HOENESS ŠOKIRAO NAVIJAČE BAYERNA: "Dok smo mi u klubu, klub neće..."

ULI HOENESS ŠOKIRAO NAVIJAČE BAYERNA: “Dok smo mi u klubu, klub neće…”

U razgovoru za njemačke medije, predsjednik Bayerna Uli Honess je kao i obično šokirao i razočarao mnoge navijače ovog Bavarskog giganta. On je se dotako teme o transferima i novcu te je jasno poručio da minhenski klub nikada neće trošiti basnoslovne iznose za pojedine transfer kao što to rade ostali klubovi.

ULI HOENESS ŠOKIRAO

Bayern je u pogledu prihoda u potpunosti usporedivi s europskom elitom te je u samom vrhu društva klubova poput Barcelone, Real Madrid ili Manchester United, međutim, za razliku od mnogih europskih velikana za kupnju novih igrača Bavarci nikada nisu izdvajali velike iznose.

Bayern je ovog ljeta kupio Francuza Corentin Tolissoa koji je s visinom transfera od 41,5 milijuna postao najskuplji igrač u povijesti kluba, što je naprimjer mnogo manji iznos koliko je  Everton platio za Islanđanina Gylfija Sigurdssona.

>> Priprema se remont u Arsenalu: Arsene Wenger ostaje bez osam igrača!

Bayernov predsjednik Uli Hoeneß je na druženju sa Bayernovom grupom navijača “Schiessamer Red-White Dynamite” govorio o solventnosti Bayerna i svima poslao važnu poruku – “Nemojte očekivati ​​od Bayerna Neymare ili Mbappee” ali je i naglasio da transfer Tolissoa u bliskoj budućnosti takođr može biti oboren, samo ako je određeni igrač prioritet kluba.

[su_bonus]

“Ne možemo si priuštiti da ih tako nazovem, “ludih” transfera, kao što je transfer Neymara ili Mbappea. Ali ako bude potrebno, i mi možemo platiti igrača 50, 60 ili možda 70 milijuna”, rekao je Hoeness.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!