NaslovnicaVijestiULTIMATUM Jose Mourinha: OVOLIKO vam nudim za njega, ova ponuda je ZADNJA!

ULTIMATUM Jose Mourinha: OVOLIKO vam nudim za njega, ova ponuda je ZADNJA!

Jose Mourinho užurbano i pomalo panično traži nogometaše sa kojim će pojačati svoj tim. I opet se sjetio onog kojeg je silno želio vidjeti u klubu prije godinu dana.

ULTIMATUM Jose Mourinha

Da, pogađate na Old Trafford želi ponovo dovesti Ivana Perišića, reprezentativcaa Hrvatske koji je i na ovom SP-u igrao odlično a u finalu je čak bio i strijelac.

Hrvat je odigrao odlični svjetsko prvenstvo i ponovno privuklo pozornost mnogih klubova, ali pitanje je hoće li Inter biti spreman za njegov odlazak. Pa, ako u klub stigne neka velika i bogata ponuda, to sigurno neće biti problem.

>> BOMBA iz Liverpoola: Dolazi reprezentativac Hrvatske, za ASTONOMSKU svotu novca!

Kako sada stvari stoje, takvu ponudu odlučio je poslati strateg Crvenih vragova Jose Mourinho. Odlučio je Interu za ovog igrača dati 60 milijuna eura. Ne namjerava više korigirati ponudu, pa je sada lopta na Interovoj strani, te će morati brzo odlučiti hoće li prihvatiti ponudu ili ju odbiti kao što je bio slučaj prošle godine, kada je Mourinho nudio nešto manji iznos.

[su_bet365_100bonus]

Prijelazno razdoblje završava 9. avgusta u Premier ligi, te je jasno kako se Mourinhu uveliko žuri. Ako crno-plavi odbiju i ovu ponudu, Portugalac će i definitrivno odustati od Perišića te će imati dovoljno vremena za pronalaženje odgovarajuće zamjene za hrvatskog reprezentativca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!