NaslovnicaVijestiUltimatum Pereza Zidaneu, ovo će odlučiti njegovu sudbinu!

Ultimatum Pereza Zidaneu, ovo će odlučiti njegovu sudbinu!

Zinedine Zidane navodno je dobio ultimatum od predsjednika Reala Florentina Pereza, nakon uvjerljivog poraza od Barce u El Clasicu i praktički gubitka naslova, a evo šta bi moglo odlučiti njegovu sudbinu u “kraljevskom klubu”.

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka drugi put uzastopno, što je također krunisao i osvajanjem drugog Svjetskog klupskog prvenstva zaredom, plasirali su se i u nokaut fazu Lige prvaka, ali im u La Ligi ne cvjetaju ruže.

Prošlog vikenda su poraženi na svom Santiago Bernabeu u okršaju protiv ljutog rivala Barcelone, koja im je tom pobjedom odmakla na ogromnih 14 bodova prednosti.

[su_no1forfootball]

Iako imaju utakmicu manje, taj zaostatak se čini nedostižan za Zidaneovu momčad, koja ove sezone nije posebno oduševila igrom, navijači nisu zadovoljni prikazanim, a pritisak na francuskog stručnjaka raste.

Prema izvještajima španjolskih medija, Zidaneova sudbina će zavisiti od rezultata na početku 2018. godine, dok se Perez još uvijek dvoumi oko plana u prijelaznom roku, odnosno hoće li “odriješiti” kesu.

KAKVA LUDORIJA: Perez ima ludu i pomalo nevjerovatnu ideju za zimski transfer rok

SUKOB MIŠLJENJA U MADRIDU: Perez ga želi u klubu, a Zidane ne želi ni da čuje o tome

Pošto je La Liga skoro izgubljena, za očekivati je da će dvomeč protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka biti odlučujući za Zidanea. S obzirom na trenutnu formu i ljetošnja pojačanja, francuski klub u ovaj okršaj ulazi kao blagi favorit.

Ukoliko Real ispadne, Zidane će zasigurno biti na “vrućoj” stolici, te bi vrlo lako moglo da dođe do njegove smjene. Kada se pogleda šta je sve osvojio, mnogi bi rekli nepravedno, no današnji nogomet je isuviše surov i brz, ne živi se od stare slave, i konstantno se traži rezultat…

Nakon kratke stanke u La Ligi, Real gostuje Celti u Vigu 7. siječnja, a nakon toga dočekuje Villareal i Deportivo La Corunu. Trenutno se nalaze tek na 4. mjestu sa 31 bodom, iza Valencije i Atletica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!