NaslovnicaVijestiUmalo drama u Rimu, Liverpool u finalu Lige prvaka!

Umalo drama u Rimu, Liverpool u finalu Lige prvaka!

Roma je svladala Liverpool na Olimpicu rezultatom 4:2, ali nije uspjela ponoviti čudo poput onog protiv Barce – na kraju je ipak Liverpool u finalu Lige prvaka!

Krenula je Roma čvrsto, s oštrijim startovima na Salahu i suigračima od starta. Sudac Skomina je tako nešto dopustio, čak i guranje Manea s leđa u kaznenom prostoru domaćina, ali je problem za njih bio to što nisu stvarali šanse pred golom protivnika. Grublja igra nije imala učinak koji su željeli, umjesto “straha u kostima”, igrači Liverpoola su imali idealan odgovor – gol.

Nainggolan je pogriješio kod dodavanja, Firmino uzeo loptu, proslijedio je do Manea koji se namjestio i matirao Alissona već u devetom minutu. Nije dugo na semaforu bilo 0:1. U želji da izbije loptu Lovren je pogodio suigrača Milnera u glavu, a od njega se lopta odbila u mrežu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, gosti su vratili prednost ​​u 25. minutu. Poslije kornera je Džeko loše intervenirao, vratio loptu unatrag i praktično asistirao Wijnaldumu koji je obradovao navijače Redsa, a sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

Nova kontroverzna situacija zabilježena je u 49. minuti. Edin Džeko je sklonio loptu, Karius ga oborio u kaznenom prostoru, pištaljka se čula, ali je Skomina pokazao da je napadač “vučice” bio u zaleđu prije svega toga.

>> Alexander-Arnold otkrio što je Salah uradio na prvom treningu u Liverpoolu

>> Zinedine Zidane nakon plasmana u finale: Ovo nije normalno!

Ono što nije uspio tada, Džeko jeste tri minute kasnije, El Shaarawy je šutirao, Karius obranio, sve to je pratio Džeko i preciznim udarcem u dalji kut donio izjednačenje (2:2). A onda dvije velike šanse za domaćina u 60. i 63 minutu.

Prvo je Under izašao sam pred vratara i šutirao pravo u njega, da bi potom El Sharaawyjev udarac rukom blokirao Alexander-Arnold. Skomina nije signalizirao ništa.

[su_no1forfootball]

Treneri su, očekivano, stavlili sve svoje karte na napad, odnosno obranu. Čini se da je Di Francesco imao više uspjeha u tome. Kolarov je u 86. minutu odložio loptu za Nainggolana koji se idealno namjestio i poslao “projektil” koji se od stative odbio u gol Kariusa. Nitko od igrača domaćeg tima nije se radovalo.

Izgleda da je Skomina odlučio u nadoknadi vremena napraviti kompenzaciju za sve pogreške. Lopta je pogodila Klavana u ruku u petercu, ruka je bila uz tijelo, ali je slovenački sudac pokazao na bijelu točku. Nainggolan je bio siguran izvođač najstrože kazne. Samo što su krenuli s centra, sudac je dao znak za kraj utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!