NaslovnicaVijestiUNAI EMERY KONAČNO ODLUČIO: Evo tko će biti prvi golman Arsenala ove...

UNAI EMERY KONAČNO ODLUČIO: Evo tko će biti prvi golman Arsenala ove sezone!

Prema pisanju engleskih medija, trener Arsenala Unai Emery odlučio je zadržati Petra Čecha kao prvu opciju kada je u pitanju golmanska pozicija, unatoč dovođenju novog golmana Bernda Lene ovog ljeta.

Čech prvi golman Arsenala

Leno je na Emirates stigao početkom prelaznog roka iz Bayer Leverkusena za 25 miliona eura, te je potpisao petogodišnji ugovor sa ‘Topnicima’.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako su mnogi navijači očekivali kako će on biti prvi izbor na golmanskoj poziciji ove sezone, engleske novine The Telegraph daas pišu kako Emery više vjeruje puno iskusnijem Čechu, te će sa njim započeti sezonu. Tim iz sjevernog Londona u prvom kolu Premier lige igra na domaćem terenu protiv trenutnog prvaka Manchester Cityja, a utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Emery odlučio dati priliku Čechu su i njegove liderske sposobnosti, te bi on sutra trebao biti kapiten tima, iako su kapitensku traku u predsezonskim utakmicama nosili i Aaron Ramsey, Granit Xhaka i Mesut Ozil.

[su_casino]

Španjolski stručnjak je o sutrašnjoj utakmici protiv ‘Građana’ rekao: “Uzbuđeni smo, imamo ambiciju da započnemo dobro sezonu protiv trenutnog prvaka. To je sjajna utakmica za početak sezone. Moramo uživati u izazovima na svakoj utakmici. Vidio sam na treninzima kako su igrači jako ujedinjeni, to je najbolja poruka koju mogu poslati navjačima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!