NaslovnicaVijestiUnatoč velikoj odšteti koju je dobio od Chelseaja, Antonio Conte TUŽI svoj...

Unatoč velikoj odšteti koju je dobio od Chelseaja, Antonio Conte TUŽI svoj nekadašnji klub: Da li je ovo OPRAVDAN razlog?!

Antonio Conte se izgleda nikako ne može pomiriti sa preuranjenim otkazom na klupi Chelseaja. Sada će tražiti pravdu čak i na sudu.

Antonio Conte TUŽI

Oko ekipe Chelseaja zadnjih dana je vrlo živahno. Nedavno je klub doveo novog trenera, talijanskog stručnjaka Antonio Contea naslijedio je njegov sunarodnjak Maurizio Sarri. Ali činjenica je da bivšeg stratega Napolija čeka iznimno težak posao u Londonu.

Njegov prethodnik se morao oprostiti ovog ljeta jer nije ispunio (pre) visoka očekivanja vodstva kluba. Conte je osvojio Englesku ligu u svojoj prvoj sezoni na čelu londonskog kluba i  FA kup u drugoj sezoni. To ipak nije bilo dovoljno da mu da vlasnik kluba Roman Abramovič odluči ponuditi vođenje kluba i u narednim sezonama.

>> Navijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji dres je najprodavaniji nakon odlaska Ronalda

Talijanski stručnjak je za prijevremeni raskid ugovora dobio znatnu količinu novca, te će mu tako naa račun “leći” nešto više od 10 milijuna, ali izgleda da se Conte neće tek tako pomiriti sa ovom odlukom.

[su_bet365_100bonus]

Conte je zatražio pomoć na sudu, a za to ima valjane razloge. Kako engleski mediji prenose on navodno zahtijeva još novca, jer ga je kasni otkaz na klupi Chelseaja koštao posla u Realu i talijanskoj reprezentaciji. Bio je uvjeren da bi mogao dobiti posao negdje drugdje da ga Chelsea nije otpustio tako kasno. Tako mu je londonski klub izazvao veliku štetu, posebno zato što je vodstvo pred kraj sezone donijela odluku da on neće biti trener Chelseaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!