NaslovnicaVijestiUnibet kladionica potpisala ugovor sa novim ambasadorom

Unibet kladionica potpisala ugovor sa novim ambasadorom

Jedna od najvećih tvrtki današnjice u oblasti internet klađenja, Unibet kladionica sa sjedištem na Malti, sa preko 1000 zaposlenih danas je potpisala ugovor sa legendarnim vozačem Formule 1 Mikom Hakkinenom koji će biti ambasador ove online kladionice.

unibet kladionica

Finski vozač je dva puta bio svjetski prvak u Formuli 1, a ‘The Flying Finn’ kako glasi njegov nadimak, će Unibet kladionici donijeti ekskluzivan F1 sadržan i jedinstvena GP iskustva. Hakkinen je svjetski prvak u F1 bio 1998. i 1999. godine, a Unibetu se pridružuje pun uzbuđenja.

“Unibet je broj jedan tvrtka u industriji klađenja, i sjajno je biti dio takvog tima. U svijetu Formule 1 i automobilizma općenito ima još puno stvari da navijači saznaju. Ja kao bivši vozač, a danas danas i savjetnik F1 želim da navijače približim F1 i automobilizmu kroz Unibet kladionicu.”, riječi su Mike Hakkinena nakon potpisivanja ugovora sa ovom kladionicom.

Nova sezona Formule 1 počinje za tri dana utrkom u Australiji, a na našem portalu možete pročitati i analizu nove sezone F1. U novoj sezoni nećemo gledati akutelnog prvaka Nicu Rosberga koji se na kraju prošle godine povukao iz svijeta F1, što je po prvi put još od 1955. godine da akutelni prvak završava karijeru.

“U F1 se sve vrti oko inovacija. Kada sam posjetio predsezonu u Barceloni vidio sam da su novi bolidi brzi, i izgledaju spektakularno.”

REGISTRUJ SE NA UNIBET

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!