NaslovnicaVijestiUnited će kazniti svoje igrače ako ne izbore Ligu prvaka!

United će kazniti svoje igrače ako ne izbore Ligu prvaka!

Fudbaleri Manchester Uniteda priredili su sinoć novo, ko zna koje po redu, razočarenje za svoje navijače izgubivši od danskog kluba Midtjyllanda u okviru prve utakmice šesnaestine finala Evropske lige.

United će kazniti svoje igrače ako ne izbore Ligu prvaka!

Navijači Uniteda su odavno izgubili povjerenje u trenera Louisa van Gaala i već duže vrijeme traže njegovu ostavku, ali i pored katastrofalnih rezultata koje slavni klub iz Manchestera pruža ove sezone, nikome nije jasno kako je moguće da je tvrdoglavi Holanđanin i dalje na klupi Crvenih đavola.

Mediji u engleskoj svakodnevno špekulišu o van Gaalovom nasljedniku, pisalo se o tome da bi sjajni Portugalac Jose Mourinho već krajem februara mogao da postane trener Uniteda, a oglasio se i jedan od najboljih igrača ovog kluba Paul Scholes koji je rekao da bi rado napustio poziciju sportskog analitičara kako bi pomogao svom voljenom klubu.

Britanski mediji prenijeli su informaciju da će uprava Uniteda svojim igračima smanjiti plate za čak 25% ne izbore li plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Klub je ovakav vid politike i kažnjavanja igrača za loše rezultate uveo još prije tri godine dok je trener Uniteda bio legendarni Sir Alex Ferguson, a ona bi se mogla primijeniti već na kraju ove sezone, jer se Crveni đavoli moraju dobro namučiti ukoliko žele da završe na jednoj od prve četiri pozicije do kraja sezone.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Ekipa Manchester Uniteda pod trenerskom palicom holandskog stručnjaka igra izrazito loše od početka ove sezone i katastrofalnim rezultatima obara negativne rekorde kluba, te bi se vrlo lako mogla da ponovi situacija od prije dvije godine kada je tadašnji trener David Moyes dobio otkaz, a klub završio tek na sedmoj poziciji u Premiershipu.

Iz krovne kuće Evropskog fudbala su već ranije saopštili da će u sljedećoj sezoni povećati nagradni fond u najkvalitetnijem  fudbalskom takmičenju u Evropi, a sigurno da će čelnici Uniteda učiniti sve kako bi se domogli dijela tog ‘kolača’.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!