NaslovnicaVijestiUNITED DOBIO ŠANSU DA GA DOVEDE: Zvijezda Barcelone stiže na Old Traffordu...

UNITED DOBIO ŠANSU DA GA DOVEDE: Zvijezda Barcelone stiže na Old Traffordu u siječnju!

United dobio šansu da ga dovede. Zvijezda Barcelone stiže na Old Traffordu u siječnju! Navodno je Manchester Unitedu ponuđena prilika da potpiše čileanskog nogometaša Arturo Vidala iz španjolskih divova Barcelone.

UNITED DOBIO

Izvještaji dolaze iz Diario Gola, koji navodi da je Blaugrana ponudila Vidalov potpis Juventusu, Chelseaju, kao i Unitedu kako bi ga doveli u siječnju i Barcelona traži sličnu naknadu koju su i oni platili za Vidala.

Izvješće također primjećuje kako je momčad Barcelone navodno umorna od stava bivše zvijezde Bayern Munchena, nešto što neće biti dobra vijest za budućnost sa klubom.

Vidal je odigrao vrlo mali dio u Barceloninim planovima otkako je došao iz Bayerna ovog ljeta, nešto što smo sigurni da će iznenaditi sve navijače Barcelone.

Čileanska zvijezda je bio jedan od najboljih igrača tijekom svog vremena u Njemačkoj, a mnogi navijači Barcelone zasigurno su očekivali veću ulogu nego što je imao tijekom svog boravka na Camp Nou do sada.

31-godišnjak je do sada skupio samo 176 minuta igre za Ernesta Valverdea, što smo sigurno da je daleko od zadovoljstva za koje se igrač nadao.

S obzirom da je Vidal još uvijek sposoban da se natječe na najvišoj razini, mogao bi se preseliti na Old Trafford ako Barcelona prihvati ponudu i zaključi dogovor za veznjaka u siječnju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!