NaslovnicaVijestiUNITED DOVODI ZVIJEZDU BELGIJE: Crveni vragovi spremni platiti 80 milijuna eura

UNITED DOVODI ZVIJEZDU BELGIJE: Crveni vragovi spremni platiti 80 milijuna eura

United dovodi zvijezdu Belgije. Crveni vragovi dovode zvijezdu od 80 milijuna eura. Manchester United je stalno povezan sa belgijskim internacionalcem i Tottenhamovim braničem Tobyjem Alderweireldom, a najnovija izvješća ne djeluju pozitivno za Crvene vragove.

Bivši igrač Atletico Madrida je jedan od najboljih braniča u Premier ligi i Tottenham će sigurno ojačati Manchester United ako dopuste Belgijancu da ode na Old Trafford.

U takvom scenariju, ekipu iz sjevernog Londona će biti teško uvjeriti da ga prodaju i vjerojatno će zahtijevati ogromnu naknadu od Jose Mourinha.

Prema pisanju ESPN-a, United bi mogao sklopiti sporazum o potpisivanju 29-godišnjeg braniča, ali za to bi trebali odgovariti Tottenhamovom zahtjevu koji je 80 milijuna eura za Alderweirelda.

[su_watch_live_football]

U izvješću se također navodi da bi United bio spreman da plati 57 milijuna eura i još uvijek se nada postizanju kompromisa sa Tottenhamom za Belgijanca, koji će biti dostupan za samo 28.5 milijuna eura sljedećeg ljeta.

Bivši branič Ajaxa je imao problema sa ozljedama u protekloj sezoni i zbog toga, on je samo uspio da odigra 20 utakmica na svim natjecanjima.

Alderweireld je od 2008 do 2013. godine igra za Ajax gdje je odigrao 128 utakmica. Zatim 2013. godine prelazi u Atletico Madrid gdje ostaje do 2015. Godinu dana je proveo na posudbi u Southamptonu prije odlaska u Tottenham 2015. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!