NaslovnicaVijestiUnited naredio Mourinhu: Prvo prodaj pa onda kupuj

United naredio Mourinhu: Prvo prodaj pa onda kupuj

United naredio Mourinhu da prvo proda jednog, a zatim kupi drugog igrača. Kada je Jose Mourinho postao menadžer Manchester Uniteda, dao je njihovom izvršnom potpredsjedniku popis od četiri igrača za koje je vjerovao da bi mogli okrenuti ekipu u prvaka Engleske.

United naredio

Popis u rasponu od relativno nepoznatog centralnog-obrambenog igrača iz La Lige do jednog od najpoznatijih svjetskih veznjaka Paula Pogbe. Da bi doveo sve njih trebalo im je oko 200 milijuna funti ulaganja, ali to nije zabrinulo Ed Woodwarda.

Sigurni u svog novog menadžera, Manchester United je obezbijedio ogromna sredstva za ljetni transferni rok, gdje su oborili svjetski rekord vraćanjem Pogbe, istovremeno pretekli mnogobrojne suparničke klubove u potpisivanju Zlatana Ibrahimovića u slobodnom transferu.

Mourinho je imato četiri igrača koja je tražio, ali nije prošlo dugo dok Mourinho nije skontao da mu treba i peto pojačanje. Završne faze ljetnog prijelatnog roka, pisalo se da je United htio dovesti Jose Fontea.

[su_euro_soccer_bonus]

32-godišnjak ima ogromnu količinu iskustva u engleskom nogometu te je Mourinho želio da pojača tu zadnju liniju Uniteda, koja je izgledala vrlo krhko. Međutim, blagajna je bila prazna, a taj transfer se nikada nije realizovao.

Prema The Sunu danas, Mourinho se još uvijek nada da će potpisati Fontea u siječnju i vjeruje da bi 10 milijuna funti bilo dovoljno za njegov transfer na Old Trafford.

Manchester United ima sredstva da završi taj posao, ali oni neće dati zeleno svjetlo sve dok Mourinho ne napravi malo prostora u svojoj momčadi. Navodno je Woodward rekao da Mourinhu klub neće dopustiti dodatna sredstva za pokrivanje Fonteove plaće, što znači da će ta sredstva morati doći od nekoga iz prvog tima, ukoliko ga Mourinho proda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U osnovi, Mourinho mora prodati igrača kojeg ne želi, da bi doveo onog kojeg želi. Očiti kandidat će biti Argentinac Marcos Rojo, koji još uvijek nije igrao u Premier ligi ove sezone.

Bivšem igraču Sporting Lisbona je rečeno da pronađe novi klub na ljeto, ali on je odbio unosnu ponudu iz kineske Super lige. Od tada je bio ograničen na nastupe u Europa ligi i EFL kupu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!