NaslovnicaVijestiUnited ne želi da plati 100 milijuna eura za sjajnog veznjaka

United ne želi da plati 100 milijuna eura za sjajnog veznjaka

Manchester United ne želi da plati sjajnog nogometaša 100 milijuna eura, koliko traži njegov klub, te će se okrenuti nekim drugim rješenjima na tržištu, prenose britanski mediji.

Engleski nogometni klub Manchester United navodno je odustao od Sergeja Milinković-Savića, nakon što je Lazio tražio 100 milijuna eura za njega.

Kako navodi The Independent, Daily Mail i drugi otočki mediji, klub s Old Trafforda se odlučio na druga pojačanja. Svota koju engleski medjii navode za tog nogometaša mogla bi porasti ukoliko on odigra kvalitetno na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za reprezentativca Srbije je zainteresiran Juventus kao i još neke velike europske momčadi, prenosi Football Italia.

Trener Juventusa Massimilliano Allegri sastao se s klupskim čelnicima, gdje je otkrio ciljeve za narednu sezonu, a italijanski mediji tvrde da je na listi želja srbijanski veznjak i član Lazija Sergej Milinković-Savić.

Jasno je da će Juventus imati težak zadatak, prije svega zbog visokog obeštećenja, ali i velike konkurencije.

“Interes za Sergeja je enorman. Na tržištu nogometaša nikada ne znate što nosi novi dan i sve je moguće”, rekao je Mateja Kežman, agent Sergeja Milinković-Savića.

Sergej Milinković-Savić je 2014. otišao iz Vojvodine za milion eura u Genk poslije samo jedne sezone u seniorskoj konkurenciji, a godinu kasnije su ga Belgijanci prodali Laziju za 18 miliona.

U svim takmičenjima za Rimljane je odigrao 122 utakmica, postigao 25 golova, i osvojio je jedan trofej, Superkup Italije prošle godine. Za reprezentaciju Srbije debitirao je u studenom u prijateljskoj utakmici protiv Kine, a potom je igrao protiv Južne Koreje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!