NaslovnicaVijestiNakon što nisu uspjeli da ga dovedu ove zime: Manchester United identificirao...

Nakon što nisu uspjeli da ga dovedu ove zime: Manchester United identificirao zvijezdu od 90 milijuna funti kao prioritet na ljeto!

Kalidou Koulibaly je postao prioritetno pojačanje koje United namjerava dovesti ovog ljeta, nakon što im to nije uspjela u siječnju, iako i sam igrač sigurno ne bi želio doći na polovini sezone.

Jedan od najboljih braniča na svijetu trenutno, internacionalac Senegala bio je u odličnoj formi za Napoli, iako ga je ozljeda ove sezone držala van terena.

Prema pisanju Daily Star-a, Koulibaly će na ljeto biti glavna meta Uniteda a mogao bi ih koštati oko 90 milijuna funti. Ovo izvješće također tvrdi da su PSG, Real Madrid i Chelsea zainteresirani za potpisivanje 28-godišnjaka.

Ole Gunnar Solskjaer spreman je učiniti Koulibalyja najplaćenijim u klubu kako bi ga doveo, a branič je otvoren za ideju igranja i u Engleskoj.

Neće biti veliko iznenađenje ako branič Senegala napusti Napoli zbog drugog kluba u nekom trenutku svoje karijere, a Manchester United bi imao ogromnu korist ako bi im se pridružio.

Crvenim đavolima su potrebna neka pojačanja kako bi mogli parirati najboljim timovima u Engleskoj i dovođenje Koulibalyja bi pojačalo njihovu obranu.

Pod uvjetom da 28-godišnjak potpiše za Solskjaerovu ekipu, postoje dobre šanse da će se Victor Lindelof morati smjestiti na klupu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!