NaslovnicaVijestiUnited odbio prvu zvaničnu ponudu za De Geu

United odbio prvu zvaničnu ponudu za De Geu

United odbio prvu zvaničnu ponudu za De Geu! Svako ljeto ista priča. Nakon što je prije par godina u zadnji tren propao transfer De Geae u Real Madrid, madriđani još uvijek pokušavaju da dovedu igrača Manchestera u svoje redove. Danas je stigla vijest iz Manchestera da je Mourinho odbio 60 miliona funti vrijednu ponudu za De Geu. Izgleda da će u Madridu morati segnuti dublje u džep ukoliko žele da dovedu ovog sjajnog golmana.

United odbio prvu zvaničnu ponudu za De Geu

60 miliona funti. Tolika bi naime bila ponuda koju je na adresu Manchestera poslao Real Madrid, prenosti eminentni otočki medij Sky Sports. Ponuda nije zadovoljila ukuse čelnika Manchestera te Crveni vragovi  bez razmišljanja odbili ovaj rekordni iznos kada su u pitanju golmani.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

De Gea ima potpisan ugovor sa Unitedom do ljeta 2019. godine a u klubu je još od 2011. godine kada se pobjedniku Evropske lige pridružio iz madridskog Atletica. Kako prenoise engleski mediji, španac je trenutno mnogo zadovoljni na Old Traffordu nego prioje dvije godine kada je zamalo napustio Manchestr United. Tada su ga Minute dijelile od Reala, ali je posao propao zbog nepoznatog razloga.

>> Lacazette pred velikom dilemom

Vijest o ponudi Reala, koja je dospijela u javnost će samo požuriti čelnike Real Madrida da pošalju novu, unosniju ponudu za De Geu. Novac za Real nije problem i oni mogu ići toliko daleko dok iz Manchestera konačno ne kažu “da”. Pitanje je samo da li De Gea želi napustiti Manchester, jer je dio projekta koji bi u narednim godinama trebao da napada sami vrh Evropskog nogometa.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!