NaslovnicaVijestiUnited planira nagraditi Ibrahimovića za nevjerovatan start ove sezone

United planira nagraditi Ibrahimovića za nevjerovatan start ove sezone

United planira nagraditi Ibrahimovića za nevjerovatan start ove sezone. Zlatan Ibrahimović je napravio start iz snova u svojoj Manchester United karijeri.

United planira

Šveđanin, koji je došao kao slobodan igrač nakon isteka njegovog ugovora u PSG-u, je postigao pet golova u pet utakmica za svoj novi klub.

Nakon što je napunio 34. godine i proveo je posljednje četiri godine u Francuskoj, bilo je mnogo onih koji su sumnjali da li bi Ibrahimović mogao odigrati dobro u Premier ligi, čak i nakon što je zabio 52 gola prošle sezone.

Ibrahimović je dobro i uistinu ušutkao te kritičare. Njegov gol u porazu protiv Manchester Cityja u subotu je nastavio njegov odličan niz – on je svakako pravi igrač za United u ovom trenutku.

[su_euro_soccer_bonus]

United je potpisao bivšeg napadača Barcelone na jednu godinu , ali Crveni vragovi planiraju ga nagraditi za njegov nevjerovatan početak života u Manchesteru.

Prema pisanju Mirrora, premierligaški divovi su spremni da mu ponude još dvije godine na ovu njegovu jednu u ugovoru, što je trogodišnji boravak ukupno.

To znači da bi Ibrahimović dobio ugovor koji bi trajao blizu njegovog 38. rođendana.

United je očito toliko impresioniran Ibrahimovićevim fizičkim sposobnostima koje sigurno mogu biti dovoljne za tri sezone. U nekim predsezonskim fizikalnim testovima, napadač je postavio vrijeme i udaljenost između 15 i 20% bolji nego suigrači 10 godina mlađi od njega.

Od kratkoročnog rješenja do ključnog igrača. Ibrahimović je stvarno izuzetan talenat.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!