NaslovnicaVijestiUNITED PRAVI MJESTO ZA VELIKO POJAČANJE: Mourinho šalje ponudu od 60 milijuna...

UNITED PRAVI MJESTO ZA VELIKO POJAČANJE: Mourinho šalje ponudu od 60 milijuna funti

Manchester United navodno planira napraviti ponudu od 60 milijuna funti i poslati je na adresu Juventusa sljedećeg ljeta. Ova ponuda će ići za Argentinca Paulo Dybalu naravno, jednog od najboljih igrača u talijanskoj Seriji A.

UNITED PRAVI MJESTO

24-godišnjak je u dobroj formi u Seriji A otkako je došao u klub 2015. godine, postižući 42 gola u 82 ligaške utakmice i osvajajućei domaće naslove i trofeje Kupa Italije.

Prema pisanju Daily Stara, Unitedov menadžer Jose Mourinho odlučio je da je Argentinac rješenje za njegov broj 10, zbog njegovog impresivnog ritma, tehnike i kreativnosti.

Novine tvrde da će klub idućeg ljeta prodati Henrikh Mkhitaryana kako bi napravio mjesta za Dybalu i koristit će skauta Javier Ribaltu – nekadašnjeg Juventusovog skauta – kako bi se osigurao ovaj transfer.

[su_premierleague]

Smatra se da će United imati veliku konkurenciju kada je u pitanju transfer Dybale. Navodno su Barcelona i Bayern Munchen također zainteresirani za napadača.

Da li će biti dovoljno ovih 60 milijuna funti? Ili će Juventus tražiti i više? Vjerojatno će tražiti više, no sačekat ćemo da vidimo što će se desiti.

Dybala se nogometom počeo baviti 2003. godine, sa 10 godina, a nakon devet godina provedenih u klubu Instituto de Cordoba, u domovini – počeo je svoju profesionalnu karijeru također u Institutou 2011. godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nakon što je jednu sezonu proveo u Argentini, Dybala je prešao u Palermo 2012. godine. U sezoni 2014/15 je bio najbolji asistent Serije A. Ta dobra igra nije prošla nezapaženo i on se u Juventus seli 2015. godine.

Zbog kreativnog načina igre, tehnike, talenta i golgeterskog učinka, dobio je nadimak La Joya, što u prevodu znači Dragulj. Zvanično je dobio talijansko državljanstvo 13. kolovoza 2012. godine.

Dybala je mogao da igra za Poljsku i Italiju, ali je izabrao Argentinu, izjavivši da je oduvijek sanjao da igra za Argentinu. Za reprezentaciju Argentine je debitovao 2015. godine, protiv Paragvaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!