NaslovnicaVijestiUNITED PRONAŠAO ZAMJENU ZA MKHITARYANA: Reprezentativac Portugala stiže na Old Trafford

UNITED PRONAŠAO ZAMJENU ZA MKHITARYANA: Reprezentativac Portugala stiže na Old Trafford

Već neko vrijeme reprezentativac Armenije je u podređenom položaju na Old Traffordu. Nedavno su on i trener Mourinho navodno imali i svađu, koja bi mogla i značiti kraj za Mkhitaryana u Unitedu. Sada su se u Italiji  pojavile glasine koje ponovno povezuju Inter i Manchester United. Crveni vragovi žele portugalsku zvijezdu Joaa Maria, a Interu je interesantan upravo Henrik Mkhitaryan.

Reprezentativac Portugala

 

Inter i Manchester United već su bili usred svađe oko transfera hrvatskog veznjaka Ivana Perišića, koji je bio velika želja Crvenih đavola. Na kraju je hrvatski reprezentativac potpisao novi ugovor s Interom i ostao u Italiji, a Inter i United će, kako sada stvari stoje da ponovno sjedu za pregovarački stol, jer Corriere dello Sport izvještava da je zamjena igrača na pomolu.

>> Nećete vjerovati kada saznate šta se desilo treneru PSG-a tokom susreta sa Strasbourgom

Portugalski reprezentativac Joao Mario u Interu se nije najbolje snašao, te i u ovoj fenomenalnoj sezoni Intera u ekipi ne igra neku važniju ulogu, međutim, to ne utiče na trener Uniteda Jose Mourinha koji ima vrlo visoko mišljenje o njemu. Velikan iu Manchestera će tako učiniti sve kako bi osigurao usluge igrača koji je podigao pehar za pobjednika Europskog prvenstva u Francuskoj, navodi se u izvješću ovog lista.

U suprotnom smjeru bi trebao krenuti Armenac Henrik Mkhtariyan koji povremeno bljesne u Unitedu pa se zatim sasvim izgubi sa nogoemtne scene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!